-
Obišči
nas
-
-
Tehno
shop
-
Prijave in
delavnice
Šolski
program
Tehnopark
doživetja
Izlet v
znanost
-
PRAZNIČNO
DOŽIVETJE
-
ROBOTI
Cele
kuha
EVROPSKI
PROJEKTI
PLATFORMA
ZNANOSTI
Iskanje
sl
en
Kje smo
Kontakt
O nas
Obišči nas
Priljubljeno
Kulinarične zgodbe
Kulinarične zgodbe
Intervju z Miranom Ojsterškom
Miran Ojsteršek - chef in lastnik Gostilne Oštirka, ki se vsakodnevno odpravi na lokalno tržnico, ne le po zelenjavo,...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 2.DEL
Petra je predstavila dve srednjeveški jedi, in sicer Barbarino čebulno pito in Veronikin jabolčni cvrtnjak.
Preberi več
Intervju: David Perčič (Gostilna Francl)
David Perčič, nov kuhar ene najbolj znanih domačih gostiln pri nas na celjskem, Gostilne Francl. Gostilna z...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 1.DEL
Začeli smo z zajtrkom iz železne dobe, nadaljevali pa smo v rimski dobi Celja. Hvala Lončarstvo...
Preberi več
Cele kuha z Gostilno Francl
Preberi več
Cele kuha z Alenom Rupnikom
Alen je v kuhanje vnesel nekaj "molekularne čarovnije", ki bo dodatno popestrila praznične jedi. Sedaj je idealen...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Markom Pavčnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Alenom Rupnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
Intervju: Selman Šerifi (Okrepčevalnica Burek Šerifi)
SELMAN ŠERIFI (Okrepčevalnica Burek Šerifi) Kako dolgo že obstaja Okrepčevalnica Burek Šerifi? ...
Preberi več
OKUSI PODEŽELJA
Preberi več
Intervju: Tomaž Habjan (Ekokmetija Habjan)
Pod kuliso Starega gradu v Celju se nahaja Ekokmetija Habjan, ki je ekološka kmetija že od leta 2008. Sicer je družina...
Preberi več
SANJSKI KOKTEJL Eurotas Hotels
mmm SANJSKI KOKTEJL Eurotas Hotels, ki si ga je privoščil tudi Sanjski moški Gregor Čeglaj V...
Preberi več
1
2
3
Prijavi se na Tehnopark novice
Vpišite svojo e-pošto:
Pošlji
S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.