-
Tehno
shop
-
-
Obišči
nas
-
Prijave in
delavnice
FESTIVAL
ROBOTIKE IN UI
Šolski
program
Izlet v
znanost
Tehnopark
doživetja
ROBOTI
Cele
kuha
EVROPSKI
PROJEKTI
PLATFORMA
ZNANOSTI
Iskanje
sl
en
Kje smo
Kontakt
O nas
Obišči nas
Priljubljeno
Kulinarične zgodbe
Kulinarične zgodbe
Intervju z Markom Pavčnikom
Chef Marko Pavčnik. Pravijo mu tudi slovenski kulinarični divjak z dušo. Je kuharski samouk in predstavlja enega...
Preberi več
Intervju z Miranom Ojsterškom
Miran Ojsteršek - chef in lastnik Gostilne Oštirka, ki se vsakodnevno odpravi na lokalno tržnico, ne le po zelenjavo,...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 2.DEL
Petra je predstavila dve srednjeveški jedi, in sicer Barbarino čebulno pito in Veronikin jabolčni cvrtnjak.
Preberi več
Intervju: David Perčič (Gostilna Francl)
David Perčič, nov kuhar ene najbolj znanih domačih gostiln pri nas na celjskem, Gostilne Francl. Gostilna z...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 1.DEL
Začeli smo z zajtrkom iz železne dobe, nadaljevali pa smo v rimski dobi Celja. Hvala Lončarstvo...
Preberi več
Cele kuha z Gostilno Francl
Preberi več
Cele kuha z Alenom Rupnikom
Alen je v kuhanje vnesel nekaj "molekularne čarovnije", ki bo dodatno popestrila praznične jedi. Sedaj je idealen...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Markom Pavčnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Alenom Rupnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
Intervju: Selman Šerifi (Okrepčevalnica Burek Šerifi)
SELMAN ŠERIFI (Okrepčevalnica Burek Šerifi) Kako dolgo že obstaja Okrepčevalnica Burek Šerifi? ...
Preberi več
OKUSI PODEŽELJA
Preberi več
Intervju: Tomaž Habjan (Ekokmetija Habjan)
Pod kuliso Starega gradu v Celju se nahaja Ekokmetija Habjan, ki je ekološka kmetija že od leta 2008. Sicer je družina...
Preberi več
1
2
3
Prijavi se na Tehnopark novice
Vpišite svojo e-pošto:
Pošlji
S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.