-
Obišči
nas
-
-
Tehno
shop
-
Prijave in
delavnice
Šolski
program
-
ZELELNI JUNAKI
-
Tehnopark
doživetja
Izlet v
znanost
ROBOTI
Cele
kuha
EVROPSKI
PROJEKTI
PLATFORMA
ZNANOSTI
Iskanje
sl
en
Kje smo
Kontakt
O nas
Obišči nas
Priljubljeno
Kulinarične zgodbe
Kulinarične zgodbe
Utrinki: Kulinarična delavnica peka Celjskih rolc
PO NAŠI NEPOZABNI DELAVNICI CELJSKE ROLCE... ...
Preberi več
10 razlogov, zakaj izbrati lokalno hrano
S tem podpiramo lokalne kmetije. Spodbujamo lokalno gospodarstvo. Lokalna hrana prepotuje veliko...
Preberi več
✨Cele kuha 2022✨Utrinki vol #1
Preberi več
Tedenski jedilnik za aktivne ženske
Tedenski jedilnik kosil za aktivne ženske V času bolj aktivnih dni je predvsem...
Preberi več
Intervju s Katarino Volk
Intervju s Katarino Volk CELJSKA ROLCA, ŠAM ROLCE in ŠAM ŠNITE... najbolj znane sladice celjske slaščičarne...
Preberi več
Spoznaj Ivano Ristić
Kreativna Celjanka Ivana Ristić vedno poskrbi za najlepše butične kulinarične evente v mestu <3. Nas vedno navdušuje s...
Preberi več
Hrana za možgane
Hrana za možgane Hrana, ki vpliva na koncentracijo, spomin in učenje. Urejena prehrana vpliva na boljše...
Preberi več
Sestavine ljubezni
Na vprašanje, katero hrano povezujemo z valentinovim, večina ljudi takoj pomisli na čokolado. Vendar pa je poleg...
Preberi več
Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL S chefom Iztokom Žilnikom(Stari pisker - gostilna in pivnica), mojstrom...
Preberi več
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL | Katera je jed, ki po vašem mnenju najbolje opisuje...
Preberi več
Intervju z Marinko Dobnik
Intervju z Marinko Dobnik Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica, pod vodstvom Marinke Dobnik...
Preberi več
Intervju z Markom Pavčnikom
Chef Marko Pavčnik. Pravijo mu tudi slovenski kulinarični divjak z dušo. Je kuharski samouk in predstavlja enega...
Preberi več
Intervju z Miranom Ojsterškom
Miran Ojsteršek - chef in lastnik Gostilne Oštirka, ki se vsakodnevno odpravi na lokalno tržnico, ne le po zelenjavo,...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 2.DEL
Petra je predstavila dve srednjeveški jedi, in sicer Barbarino čebulno pito in Veronikin jabolčni cvrtnjak.
Preberi več
Intervju: David Perčič (Gostilna Francl)
David Perčič, nov kuhar ene najbolj znanih domačih gostiln pri nas na celjskem, Gostilne Francl. Gostilna z...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 1.DEL
Začeli smo z zajtrkom iz železne dobe, nadaljevali pa smo v rimski dobi Celja. Hvala Lončarstvo...
Preberi več
Cele kuha z Gostilno Francl
Preberi več
Cele kuha z Alenom Rupnikom
Alen je v kuhanje vnesel nekaj "molekularne čarovnije", ki bo dodatno popestrila praznične jedi. Sedaj je idealen...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Markom Pavčnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Alenom Rupnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
1
2
Prijavi se na Tehnopark novice
Vpišite svojo e-pošto:
Pošlji
S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.