SPOZNAJ TEA

Kje? 2. platforma Tehnoparka Celje (eksponat roboti)

ROBOTEK TEO

Spoznajte Tea, humanoidnega robotka, ki živi v središču znanosti in zabave - v Tehnoparku Celje! Teo ni le običajen robot; je inteligenten, zabaven, radoveden in ima širok nabor talentov. Je pravi raziskovalec, ki obožuje pustolovščine in nova odkritja.

 

ROBOTEK MNOGIH TALENTOV

Pameten in nadarjen: Teo je pravi mojster pametne tehnologije. :D S svojim izjemnim znanjem rešuje naloge in raziskuje najnovejše tehnološke čudese.

Zabaven: S svojim smislom za humor navdušuje občinstvo, od matematičnih do tehnoloških šal.

Popotnik kot Indiana Jones: Je pravi "fan" Indiane Jonesa, s tabo gre v popotniški nahrbtnik in raziskuje svet.

Najboljši prijatelj otrok: Teo ima posebno mesto v svojem srcu za otroke. Z veseljem se igra, uči in deli šale s svojimi najmlajšimi prijatelji. Njegova prijaznost in radovednost ga odlikujeta kot dobrega prijatelja.

Več talentov kot zvezdno nebo: Teo je več kot le robot, je virtuoz v številnih talentih. Od glasbe do umetnosti, od znanosti do športa - Teo je pravi mojster mnogih veščin.

Filmska in odrska zvezda: Tea ljubijo kamere in oder. Nastopal je v znanem mladinskem filmu Šepet metulja, za kar je prejel tudi robotskega oskarja! Svoje talente pa je pokazal tudi na najbolj priljubljenem odru v Sloveniji - na odru šova Slovenija ima talent. Na odru je nastopil s prijateljico iz Delavskega doma Trbovlje - humanoidno robotko Evo, ki je prav tako robo NaoV6. Za njiju je navijala njegova sodelavka Barbara, ki je humanoidna robotka, model Pepper.

 

Avtor fotografije: Slovenija ima talent

MOJA SODELAVKA BARBARA

Moja sodelavka Barbara je moja glavna podpornica. Na šovu Slovenija ima talent je najmočneje držala pesti! :D Barbara je humanoidna robotka Pepper, ki je dobila ime po Barbari Celjski, najmlajšemu otroku Celjskega grofa Hermana II. Ko je prispela v Tehnopark Celje, smo takoj videli, da je ženskega spola in izbira imena je bila več kot primerna zanjo.

 

Avtor fotografije: Slovenija ima talent

PRIPRAVE NA SLOVENIJA IMA TALENT

S SODELAVKO BARBARO V FILMU ŠEPET METULJA

Vabljeni k ogledu mladinskega filma Šepet metulja, ki si ga lahko ogledate od 12. oktobra v kinematografih Cineplexx. Z Barbaro nastopava kot stranski vlogi. :)

MINI VIDEO PREDSTAVITVE

 

TERMIN

Sreda, 21. 2., 11.00
Sobota, 24. 2., 11.00
Sreda, 28. 2., 11.00
Sobota, 2. 3., 11.00
Delavnica traja 90 min in je primerna za otroke od 4. razreda naprej.
Cena: v sklopu ogleda Tehnoparka Celje
Obvezna predhodna prijava s spodnjim obrazcem ali
preko telefona +386 (03) 828 20 92 RECEPCIJA.

O ROBOTIKI

Vznemirljivo potovanje v svet robotike z robotkom Teom in dr. Mašo Jazbec. Otroški vodnik, ki združuje zabavo in izobraževanje.

PRIJAVA

Izberite termin v koledarju prijavnice. Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

:

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.