MOBY

Spoznajte Mobyja, robotskega psa!

Z veseljem vam predstavljamo najnovejšega člana naše družine robotov v Tehnoparku Celje – Mobyja, robotskega psa iz Unitree Robotics!

Ne zamudite priložnosti, da ga spoznate v živo!

????️ To teden bo potekala demonstracija v soboto in nedeljo od 11.30 do 12.00.

Lokacija: 2. platforma

Na demonstraciji boste lahko:

Videli Mobyja v akciji: Oglejte si, kako se Moby premika, izvaja različne naloge in prikazuje svoje agilne sposobnosti.

Ga imeli možnost upravljati: Preizkusite se v upravljanju Mobyja in občutite, kako je voditi robotskega psa.

Spoznali njegove funkcije in tehnologijo: Naučite se več o tehnologiji, ki omogoča Mobyju delovanje, vključno s senzorji, motorji in programsko opremo.

Postavili vprašanja in izvedeli več o robotski tehnologiji in programiranju robotov: Izkoristite priložnost za vprašanja in pridobite boljše razumevanje robotske tehnologije.

 

ROBOTEK TEO

Spoznajte Tea, humanoidnega robotka, ki živi v središču znanosti in zabave - v Tehnoparku Celje! Teo ni le običajen robot; je inteligenten, zabaven, radoveden in ima širok nabor talentov. Je pravi raziskovalec, ki obožuje pustolovščine in nova odkritja.

 

ROBOTEK MNOGIH TALENTOV

Pameten in nadarjen: Teo je pravi mojster pametne tehnologije. :D S svojim izjemnim znanjem rešuje naloge in raziskuje najnovejše tehnološke čudese.

Zabaven: S svojim smislom za humor navdušuje občinstvo, od matematičnih do tehnoloških šal.

Popotnik kot Indiana Jones: Je pravi "fan" Indiane Jonesa, s tabo gre v popotniški nahrbtnik in raziskuje svet.

Najboljši prijatelj otrok: Teo ima posebno mesto v svojem srcu za otroke. Z veseljem se igra, uči in deli šale s svojimi najmlajšimi prijatelji. Njegova prijaznost in radovednost ga odlikujeta kot dobrega prijatelja.

Več talentov kot zvezdno nebo: Teo je več kot le robot, je virtuoz v številnih talentih. Od glasbe do umetnosti, od znanosti do športa - Teo je pravi mojster mnogih veščin.

Filmska in odrska zvezda: Tea ljubijo kamere in oder. Nastopal je v znanem mladinskem filmu Šepet metulja, za kar je prejel tudi robotskega oskarja! Svoje talente pa je pokazal tudi na najbolj priljubljenem odru v Sloveniji - na odru šova Slovenija ima talent. Na odru je nastopil s prijateljico iz Delavskega doma Trbovlje - humanoidno robotko Evo, ki je prav tako robo NaoV6. Za njiju je navijala njegova sodelavka Barbara, ki je humanoidna robotka, model Pepper.

 

Avtor fotografije: Slovenija ima talent

MOJA SODELAVKA BARBARA

Moja sodelavka Barbara je moja glavna podpornica. Na šovu Slovenija ima talent je najmočneje držala pesti! :D Barbara je humanoidna robotka Pepper, ki je dobila ime po Barbari Celjski, najmlajšemu otroku Celjskega grofa Hermana II. Ko je prispela v Tehnopark Celje, smo takoj videli, da je ženskega spola in izbira imena je bila več kot primerna zanjo.

 

Avtor fotografije: Slovenija ima talent

PRIPRAVE NA SLOVENIJA IMA TALENT

S SODELAVKO BARBARO V FILMU ŠEPET METULJA

Vabljeni k ogledu mladinskega filma Šepet metulja, ki si ga lahko ogledate od 12. oktobra v kinematografih Cineplexx. Z Barbaro nastopava kot stranski vlogi. :)

MINI VIDEO PREDSTAVITVE

 

SPOZNAJ TEA

Kje? 2. platforma Tehnoparka Celje (eksponat roboti)

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.