-
Obišči
nas
-
-
Tehno
shop
-
Šolski
program
Tehnopark
doživetja
Izlet
v znanost
Znanstvene
delavnice
Cele
kuha
SIMPL
ZNANOST
EVROPSKI
PROJEKTI
Iskanje
sl
en
Kje smo
Kontakt
O nas
Obišči nas
Priljubljeno
Cele kuha
Cele kuha
Intervju: Selman Šerifi (Okrepčevalnica Burek Šerifi)
SELMAN ŠERIFI (Okrepčevalnica Burek Šerifi) Kako dolgo že obstaja Okrepčevalnica Burek Šerifi? ...
Preberi več
OKUSI PODEŽELJA
Preberi več
Intervju: Tomaž Habjan (Ekokmetija Habjan)
Pod kuliso Starega gradu v Celju se nahaja Ekokmetija Habjan, ki je ekološka kmetija že od leta 2008. Sicer je družina...
Preberi več
SANJSKI KOKTEJL Eurotas Hotels
mmm SANJSKI KOKTEJL Eurotas Hotels, ki si ga je privoščil tudi Sanjski moški Gregor Čeglaj V...
Preberi več
Dobríne - By Luka Gmajner
V Dobrínah najdete ponudbo vrhunskih lokalnih izdelkov in dobrote z drožmi. Je prostor za tiste, ki si želite več. Več...
Preberi več
Stari Pisker: Wagyu burger #prazničnedobrote
Stari Pisker - Iztok Žilnik Raj za ljubitelje mesnih jedi z žara, kjer izstopajo zorjeni steaki, nabodala, burgerji,...
Preberi več
Hotel Evropa: Scotch Royal #prazničnedobrote
HOTEL EVROPA Hotel Evropa je drugi najstarejši hotel v Sloveniji, zgrajen je bil v poznem 19. stoletju. Njegova...
Preberi več
Gostilna Francl: Jelenov file s tartufovim pirejem in...
GOSTILNA FRANCL Gostilna z bogato tradicijo slovenske kuhinje in odličnih receptur nas navdihuje, svoj pečat pa...
Preberi več
Gostilna Oštirka: Svinjska ribica v testu s prilogo...
GOSTILNA OŠTIRKA Gostilna Oštirka je ena izmed prepoznavnejših restavracij v Celju. Oštirka je staro pogovorno ime...
Preberi več
Gostilna pri Kmetec: Hrustljava krača mladega pujsa...
GOSTILNA PRI KMETEC Kulinarično razvajanje nad mestom ob tradicionalni slovenski kulinariki. Njihova ponudba...
Preberi več
CELE KUHA z Markom Pavčnikom
Marko Pavčnik, chef in lastnik ene najbolj znane prestižne restavracije pri nas, restavracije Pavus na gradu Tabor...
Preberi več
Kmalu prva božična kuharska oddaja
Chef, ki mu pravijo divjak z dušo. Chef, ki divje sestavine ukroti v popolno eleganco. Kmalu prva božična kuharska...
Preberi več
Božične kuharske oddaje
Okusi, ki nas povezujejo. - CELE KUHA Na božični večer, chefi in kuharji odvržejo svoje bele halje in črne...
Preberi več
Spoznaj Alena Rupnika
Celjan Alen Rupnik. Je kemijski inženir in kuhar, ki se ga spomnimo tudi iz prve sezone MasterChefa Slovenije. Skozi...
Preberi več
Pišek bar: Scotch Royal #prazničnedobrote
PIŠEK BAR Prostor, kjer ne smeš manjkati za kavo, zajtrk, brunch ali zabavo. SCOTCH ROYAL To jed...
Preberi več
Slaščičarna Zvezda: Medena hiška #prazničnedobrote
SLAŠČIČARNA ZVEZDA CELJSKA ROLCA, ŠAM ROLCE in ŠAM ŠNITE ... najbolj znane sladice celjske slaščičarne Zvezda, ki...
Preberi več
Utrinki: Lim Bay Gin
Fotografija: Kristina Dremšak Za vas smo pripravili tudi...
Preberi več
KUHARSKI IZZIV: IZTOK ŽILNIK IN JAKOB NOVAK
Preberi več
Luka Gmajner -Butik kruha
Kruh ni samo hrana, je simbol, kultura, tradicija, ki je ukoreninjena v naša življenja. O kruhu lahko tako razmišljamo...
Preberi več
Jože Janežič - Cindi: Limbay Gin
»Nikad više neče kod mene džina nestat, sad ču ga počet sam radit!« To je moja zgodba... Jože Janežič - Cindi...
Preberi več
1
2
3
4
Prijavi se na Tehnopark novice
Vpišite svojo e-pošto:
Pošlji
S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.