-
Obišči
nas
-
-
Tehno
shop
-
Šolski
program
Tehnopark
doživetja
Izlet
v znanost
Znanstvene
delavnice
Cele
kuha
SIMPL
ZNANOST
EVROPSKI
PROJEKTI
Iskanje
sl
en
Kje smo
Kontakt
O nas
Obišči nas
Priljubljeno
Cele kuha
Cele kuha
Sestavine ljubezni
Na vprašanje, katero hrano povezujemo z valentinovim, večina ljudi takoj pomisli na čokolado. Vendar pa je poleg...
Preberi več
Lisjak Celjski: Hrustljava postrv #prazničnedobrote
Lisjak Celjski Hiša Lisjak je prišla v Celje! V novi kavarni in restavraciji Lisjak Celjski nudijo odlično izbiro...
Preberi več
Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 1. DEL S chefom Iztokom Žilnikom(Stari pisker - gostilna in pivnica), mojstrom...
Preberi več
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL
Intervju z Iztokom Žilnikom, 2. DEL | Katera je jed, ki po vašem mnenju najbolje opisuje...
Preberi več
Intervju z Marinko Dobnik
Intervju z Marinko Dobnik Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica, pod vodstvom Marinke Dobnik...
Preberi več
Dobrine: Praznični narastek iz starega kruha...
Dobríne - By Luka Gmajner V Dobrínah najdete ponudbo vrhunskih lokalnih izdelkov in dobrote z drožmi. Njihov slogan...
Preberi več
Intervju z Markom Pavčnikom
Chef Marko Pavčnik. Pravijo mu tudi slovenski kulinarični divjak z dušo. Je kuharski samouk in predstavlja enega...
Preberi več
Intervju z Miranom Ojsterškom
Miran Ojsteršek - chef in lastnik Gostilne Oštirka, ki se vsakodnevno odpravi na lokalno tržnico, ne le po zelenjavo,...
Preberi več
Hiša A: Božični Surf `n Turf #prazničnedobrote
HIŠA A Restavracija z več kot 20-letno tradicijo je pred štirimi leti prenovila svojo podobo v Hišo A, ki še vedno...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 2.DEL
Petra je predstavila dve srednjeveški jedi, in sicer Barbarino čebulno pito in Veronikin jabolčni cvrtnjak.
Preberi več
Intervju: David Perčič (Gostilna Francl)
David Perčič, nov kuhar ene najbolj znanih domačih gostiln pri nas na celjskem, Gostilne Francl. Gostilna z...
Preberi več
Petra Zlatoper: Limbum kruhki in leča s kostanjem...
PETRA ZLATOPER Dolgoletna gostinka in hotelirka Petra Zlatoper rada kuha jedi »skozi čas«. Od rimskih jedi do...
Preberi več
CELE KUHA skozi čas s Petro Zlatoper, 1.DEL
Začeli smo z zajtrkom iz železne dobe, nadaljevali pa smo v rimski dobi Celja. Hvala Lončarstvo...
Preberi več
Cele kuha z Gostilno Francl
Preberi več
Slaščičarna Zvezda: Medena hiška #prazničnedobrote
SLAŠČIČARNA ZVEZDA CELJSKA ROLCA, ŠAM ROLCE in ŠAM ŠNITE ... najbolj znane sladice celjske slaščičarne Zvezda, ki...
Preberi več
Cele kuha z Alenom Rupnikom
Alen je v kuhanje vnesel nekaj "molekularne čarovnije", ki bo dodatno popestrila praznične jedi. Sedaj je idealen...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Markom Pavčnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
SŠGT Celje: Potice in potičke #prazničnedobrote
Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje Srednja poklicna in strokovna šola z bogato tradicijo izobražuje,...
Preberi več
Alen Rupnik: Hrustljava račka #prazničnedobrote
ALEN RUPNIK Kemijski inženir, ki svoje strokovno znanje uporablja v kuhinji. V Tehnoparku Celje izvaja delavnice...
Preberi več
Utrinki: Cele kuha z Alenom Rupnikom
Fotografija: Kristina Dremšak
Preberi več
1
2
3
4
Prijavi se na Tehnopark novice
Vpišite svojo e-pošto:
Pošlji
S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.