FANUC

Na ogled bo industrijska kolaborativna robotska roka podjetja FANUC.


Podjetje FANUC je globalno priznan pionir in vodilni proizvajalec na področju industrijske avtomatizacije, robotike in CNC sistemov. S svojo izpostavo v Celju, FANUC poudarja svojo zavezanost k širitvi in podpori industrijski avtomatizaciji v Sloveniji in širši regiji. Izpostava v Celju služi kot ključno vozlišče za prodajo, tehnično podporo in servisiranje široke palete FANUCovih izdelkov, vključno z industrijskimi roboti, CNC krmilniki in strojnimi centri.

FANUCova prisotnost v Celju omogoča tesnejše sodelovanje s slovenskimi proizvodnimi podjetji in prispeva k večji dostopnosti njihovih tehnološko naprednih rešitev za avtomatizacijo. Podjetje je znano po svoji zavezanosti inovacijam, zanesljivosti izdelkov in visoki stopnji prilagodljivosti, kar omogoča strankam optimizacijo proizvodnih procesov, povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov.

FANUC Slovenija ne le da zagotavlja prodajo in servis, ampak tudi organizira usposabljanja in tehnične delavnice za uporabnike svojih sistemov, kar poudarja njihov pristop k zagotavljanju celovite podpore strankam. S tem ne le da krepijo svoj položaj na slovenskem trgu, ampak tudi aktivno prispevajo k razvoju industrije 4.0 in povečanju konkurenčnosti slovenskega gospodarstva na globalnem trgu.

PRESTAVITEV

Sobota, 20. 4., ob 11. uri

PRIJAVA NA ZAVIHKU PROGRAM 20. 4.

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.