TERMIN

Četrtek, 21. 9.,11.00–12.30
Sobota, 23. 9., 11.00–12.30

Kulinarična delavnica REcept - trajnost po mojem okusu

Namen delavnice je pri ljudeh vzbuditi zavest, da zmanjšajo količino odvržene hrane, da si čim večkrat obrok pripravijo sami in da pri pripravi obrokov uporabljajo kvalitetna ter polnovredna živila lokalnih pridelovalcev, kar pripomore k izboljšanju kvalitete njihovega življenja. Kulinarična delavnica je namenjena vsem, ki se želijo naučiti, kako iz živil, ki bi po vsej verjetnosti romala med odpadke, ustvariti zdrav in hranljiv obrok, ki je hkrati okusen in finančno dostopen.

Pripravili bomo okusno sladico iz ajde in sezonskega sadja ter ugotavljali kako vsestransko se da uporabiti star kruh. Vse pripravljene obroke bomo tudi degustirali.

Cena: 9 EUR / osebo
Primernost: otroci (v spremstvu odrasle osebe), odrasli
Izvajalec: Tehnopark Celje
*Obvezna predhodna prijava

PRIJAVA

Izberite termin v koledarju prijavnice. Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

:

Obiskovalec lahko preko spletne strani Tehno parka Celj vplača udeležbo na delavnici TPC za v naprej.   V primeru, da se delavnice ne more udeležiti in o tem pravočasno, vendar najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice obvesti TPC, bo kupcu plačilo za delavnico vrnjeno na njegov transakcijski račun najkasneje v roku 14 dni od podanega obvestila. V kolikor obiskovalec pravočasno, v roku iz predhodnega odstavka, ne odpove udeležbo na delavnici ali udeležbe sploh ne odpove, se šteje, da se je delavnice udeležil in vračilo sredstev iz tega naslova ni mogoče.

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.