TERMIN
Četrtek, 21. 9.,11.00–12.30
Sobota, 23. 9., 11.00–12.30
Kulinarična delavnica REcept - trajnost po mojem okusu
Namen delavnice je pri ljudeh vzbuditi zavest, da zmanjšajo količino odvržene hrane, da si čim večkrat obrok pripravijo sami in da pri pripravi obrokov uporabljajo kvalitetna ter polnovredna živila lokalnih pridelovalcev, kar pripomore k izboljšanju kvalitete njihovega življenja. Kulinarična delavnica je namenjena vsem, ki se želijo naučiti, kako iz živil, ki bi po vsej verjetnosti romala med odpadke, ustvariti zdrav in hranljiv obrok, ki je hkrati okusen in finančno dostopen.
Pripravili bomo okusno sladico iz ajde in sezonskega sadja ter ugotavljali kako vsestransko se da uporabiti star kruh. Vse pripravljene obroke bomo tudi degustirali.
Cena: 9 EUR / osebo
Primernost: otroci (v spremstvu odrasle osebe), odrasli
Izvajalec: Tehnopark Celje
*Obvezna predhodna prijava
PRIJAVA
Izberite termin v koledarju prijavnice. Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!