Trajnostna gastronomija in krožno gospodarstvo

Trajnostna gastronomija in krožno gospodarstvo

Predavanje na temo povezave med krožnim gospodarstvom in trajnostno pripravo obrokov. Zakaj je ključna izbira sezonske in lokalno pridelane hrane in kako s tem prihraniti denar, čas in proizvesti čim manj odpadkov in zavržene hrane.

Delavnico bo izvedla Simona Šalej, predavateljica v programih zdravega življenjskega sloga za ranljive ciljne skupine.

TERMINI

Sreda, 19. 4., 10.00–10.45
Petek, 21. 4., 10.00–10.45

PRIJAVA

Izberite termin v koledarju prijavnice. Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

:

Obiskovalec lahko preko spletne strani Tehno parka Celj vplača udeležbo na delavnici TPC za v naprej.   V primeru, da se delavnice ne more udeležiti in o tem pravočasno, vendar najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice obvesti TPC, bo kupcu plačilo za delavnico vrnjeno na njegov transakcijski račun najkasneje v roku 14 dni od podanega obvestila. V kolikor obiskovalec pravočasno, v roku iz predhodnega odstavka, ne odpove udeležbo na delavnici ali udeležbe sploh ne odpove, se šteje, da se je delavnice udeležil in vračilo sredstev iz tega naslova ni mogoče.

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.