V Tehnoparku Celje smo s skupino mladih, ki jih povezuje odgovoren odnos do lastnega zdravja, narave in pripravljenosti za medsebojno pomoč, pripravili projekt, v katerem se osredotočamo na izzive in prepreke, s katerimi se soočajo ekonomsko ovirani mladi pri pripravi zdravega, trajnostnega, poceni in hranljivega obroka, s čim manj zavržene hrane.
V času med 19. in 22. aprilom bo potekal zaključni dogodek projekta, na katerem bodo potekala predavanja, pogovori, kuharska delavnica in degustiranje v projektu razvitih jedi ter razprave, s katerimi boste lahko izrazili svoje mnenje in izzive pri zagotavljanju zdravega prehranjevanja (še posebej pri mladih s slabšim ekonomskim položajem).
Projekt je financiran s strani Evropske unije
PROGRAM
♻️19. april♻️
10.00–10.45
Predavanje - Trajnostna gastronomija in krožno gospodarstvo
- brezplačno
Prijava: https://www.tehnopark.si/Projekti-tehnoparka/trajnostna-gastronomija_1/
11.00–11.45
Predavanje - Izzivi NVO-jev in socialnega podjetništva na področju zmanjševanja odpadne hrane in samooskrbe
- brezplačno
Prijava: https://www.tehnopark.si/Projekti-tehnoparka/izzivi-nvo_1/
10.00–16.00
Predstavitev projekta REcept - trajnost po mojem okusu
____
♻️20. april♻️
10.00–16.00
Predstavitev projekta REcept - trajnost po mojem okusu
____
♻️21. april♻️
10.00–10.45
Predavanje - Trajnostna gastronomija in krožno gospodarstvo
- brezplačno
Prijava: https://www.tehnopark.si/Projekti-tehnoparka/trajnostna-gastronomija_1/
11.00–11.45
Predavanje - Izzivi NVO-jev in socialnega podjetništva na področju zmanjševanja odpadne hrane in samooskrbe
- brezplačno
Prijava: https://www.tehnopark.si/Projekti-tehnoparka/izzivi-nvo_1/
10.00–16.00
Predstavitev projekta REcept - trajnost po mojem okusu
____
♻️22. april♻️
11.00–13.00
Kuharska delavnica REcept - trajnost po mojem okusu
Prijava: https://www.tehnopark.si/Projekti-tehnoparka/recept-delavnica/
10.00–16.00
Predstavitev projekta REcept - trajnost po mojem okusu