MOLEKULARNA GASTRONOMIJA
MOLEKULARNA GASTRONOMIJA je znanstvena disciplina v kulinariki, ki išče mehanizme pojavov, ki nastanejo med pripravo in uživanjem jedi.
Ta disciplina modernistične kuhinje spodbuja kuharje, da eksperimentirajo z avantgardnimi kombinacijami okusov in načini predstavitve hrane.
TVOJE KULINARIČNO DOŽIVETJE
Naučili se boste načel in inovativnih tehnik molekularne gastronomije. Kulinarična delavnica zajema teoretični in praktični del.
TEHNIKE UČENJA
Spoznali boste tehnike molekularne gastronomije, kot so:
sferifikacija,
sous-vide,
karbonacija,
ipd.
TERMIN
Sobota, 14. 12., ob 14.00
Trajanje: 90 min
Cena: 15 € /osebo
PRIJAVA
Na delavnico se prijavite v obrazcu spodaj. Izberite termin v koledarju prijavnice.
Znesek lahko poravnate tudi preko e-shopa (ujpa-a): TUKAJ ali na recepciji Tehnoparka Celje.