Praznična kuhna

Praznična kuhna

MOLEKULARNA GASTRONOMIJA

MOLEKULARNA GASTRONOMIJA je znanstvena disciplina v kulinariki, ki išče mehanizme pojavov, ki nastanejo med pripravo in uživanjem jedi.

Ta disciplina modernistične kuhinje spodbuja kuharje, da eksperimentirajo z avantgardnimi kombinacijami okusov in načini predstavitve hrane.

TVOJE KULINARIČNO DOŽIVETJE

Naučili se boste načel in inovativnih tehnik molekularne gastronomije. Kulinarična delavnica zajema teoretični in praktični del.

 

TEHNIKE UČENJA

Spoznali boste tehnike molekularne gastronomije, kot so:

sferifikacija,

sous-vide,

karbonacija,

ipd.

TERMIN

Sobota, 14. 12., ob 14.00

Trajanje: 90 min

Cena: 15 € /osebo

PRIJAVA

Na delavnico se prijavite v obrazcu spodaj. Izberite termin v koledarju prijavnice.

Znesek lahko poravnate tudi preko e-shopa (ujpa-a): TUKAJ ali na recepciji Tehnoparka Celje.

:

Obiskovalec lahko preko spletne strani Tehno parka Celj vplača udeležbo na delavnici TPC za v naprej.   V primeru, da se delavnice ne more udeležiti in o tem pravočasno, vendar najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice obvesti TPC, bo kupcu plačilo za delavnico vrnjeno na njegov transakcijski račun najkasneje v roku 14 dni od podanega obvestila. V kolikor obiskovalec pravočasno, v roku iz predhodnega odstavka, ne odpove udeležbo na delavnici ali udeležbe sploh ne odpove, se šteje, da se je delavnice udeležil in vračilo sredstev iz tega naslova ni mogoče.

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.