Dr. Uroš Ocepek

Dr. Uroš Ocepek je Učitelj leta 2022, ki poučuje na Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje. Je pionir uvajanja vsebin s področja umetne inteligence v slovensko šolstvo. Dr. Ocepek je tudi inovator – do sedaj prejel 16 priznanj za 14 inovacij – priznanja podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Pri dijakih spodbuja inovativnost in sodelovalno delo. Je prejemnik najvišje Državne nagrade RS za izjemne dosežke na področju srednjega šolstva za leto 2022. Dr. Ocepek je novembra 2023 predstavljal Slovenijo na Global Teacher Prize, kjer se je kot prvi slovenski učitelj uvrstil med 50 najboljših učiteljev na svetu. Zasavska regija ga je razglasila tudi za Zasavca leta 2023, leto pred tem pa je prejel tudi Županovo priznanje Občine Trbovlje.

Sobota, 19. 10., ob 14.00

(So)financiranje aktivnosti popularizacije znanosti v okviru TPC–PLATFORME ZNANOSTI je  finančno podprto s strani Javne agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije (ARIS).

PRIJAVA

Sobota, 19. 10., ob 14.00


Dogodek je brezplačen. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca ali preko elektronskega naslova infotehnopark@celje.si

:

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.