TERMIN

Četrtek, 31. 8., 17.00–18.30

TITINA

Družinski pustolovski film o resnični psički Titini je zabavna in vznemirljiva zgodba o skoraj pozabljenem raziskovalnem popotovanju: osvajanju severnega tečaja s cepelinom leta 1926.

Italijanski aeronavtski inženir Umberto Nobile uživa mirno življenje s svojo ljubljeno psičko Titino, ki ga je tako očarala, da jo je rešil z rimskih ulic. Nekega dne dobi klic z daljnega severa. Pokliče ga Roald Amundsen, slavni norveški raziskovalec. Naroči mu, naj izdela velikanski cepelin, s katerim bi skupaj osvojila severni tečaj. Nobile zagrabi priložnost, da se vpiše v zgodovino. S sabo vzame malo terierko Titino in nenavadna trojica se odpravi na ekspedicijo na zadnji neodkriti kraj na Zemlji. Podvig jim uspe, vendar se po njem moška začneta prepirati, komu naj pripade slava … Skozi oči štirinožne zvezde Titine odkrivamo zgodbo o osvajanju neznanega, zmagi, porazu in predanosti.

Titina je bila resnična psička z neobičajno življenjsko potjo, ki jo je vodila od krutega življenja na zakotnih rimskih ulicah do veličastnega pogleda na severni tečaj. Film, ki so ga navdihnili resnični dogodki, deluje na različnih ravneh, zato v njem lahko uživajo tako otroci kot odrasli.



Režiser: Kajsa Næss
Žanr: Animirani - družinski film

Jezik: slovenščina / sinhronizacija
IMDB Rating: 8,0
Trajanje: 90 min
Primernost: 6+

POGOJI OGLEDA

V kolikor nas obiščeš med 14. 8. in 31. 8. imaš možnost brezplačnega ogleda pustolovskega animiranega filma Titina, ki ga bomo v Tehnoparku Celje - platformi 360 predvajali 31. 8. ob 17.00. Kaj moraš narediti? Še pravočasno oddaš prijavo preko spletnega obrazca spodaj ali pa na recepciji Tehnoparka Celje, kjer boš prejel žig. Na dan dogodka je za ogled filma potrebno predložiti potrdilo/račun o nakupu vstopnice (z žigom) za ogled Tehnoparka Celje (med 14. 8. in 31. 8.).

*Kina v kocki se ni mogoče udeležiti s predložitvijo darilnega bona za Tehnopark Celje ali letne družinske vstopnice.

Število mest je omejeno.

PRIJAVA

Izberite termin v koledarju prijavnice. Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

Še pred samim dogodkom si priskrbite žig, ki ga prejmete na recepciji Tehnoparka Celje in ga skupaj s potrdilom o nakupu vstopnice prinesete na sam dogodek.

:

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.