TERMIN

Petek, 24. 11., ob 17.00

MOJA ŽIRAFA

Film o neobičajnem prijateljstvu med dečkom in žirafo ter vznemirljivih spremembah, ki jih prinese vstop v šolo.

Dani Debeljak se je rodil na isti dan kot njegov najboljši prijatelj Raf, žirafa. Raf živi v živalskem vrtu, njegov oskrbnik pa je Danijev dedek. Dani in Raf sta nerazdružljiva, prav vse si morata deliti. Dani praznuje rojstni dan, zdaj je dovolj velik, da gre lahko v šolo. Težave se začno, ko deček ugotovi, da žirafa ne bo šla z njim, saj v šoli ni prostora za tako velike učence. Dani v šoli naveže nova prijateljstva, a Rafa vseeno močno pogreša. Tudi Raf ga zelo pogreša in si želi, da bi šel lahko z njim v šolo. Dani dobi idejo …

Družinski film / slovenska sinhronizacija / 74 minut

POGOJI OGLEDA

Obišči nas med 3. 11. in 24. 11. in si oglej film, ki ga bomo v Tehnoparku Celje, platformi 360, predvajali 24. 11. ob 17.00.

Kaj moraš narediti?
Še pravočasno oddaš prijavo preko spletnega obrazca spodaj ali pa na recepciji Tehnoparka Celje, kjer boš prejel žig. Na dan dogodka je za ogled filma potrebno predložiti potrdilo/račun o nakupu vstopnice (z žigom) za ogled Tehnoparka Celje.

*Kina v kocki se ni mogoče udeležiti s predložitvijo darilnega bona za Tehnopark Celje ali letne družinske vstopnice.

Število mest je omejeno.

PRIJAVA

Izberite termin v koledarju prijavnice. Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

Še pred samim dogodkom si priskrbite žig, ki ga prejmete na recepciji Tehnoparka Celje in ga skupaj s potrdilom o nakupu vstopnice prinesete na sam dogodek.

:

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.