Moderno zasnovani, odprti prostori minimalističnega videza s poudarkom na naravnih elementih – naraven les, izpostavljeni surovi betonski stebri in stropi, ki dajejo prostoru karakter. V prostorih se nahaja barven, a nevpadljiv interier, ki nadgradi naravne elemente prostora. 

 

Prijeten ambient vrhunsko opremljenih prostorov v Platformi 360, ki se razteza na 1.200 m2, zajema pisarne v obliki kubusov z zastekljenimi stenami, coworking prostore, sejno sobo in kulinarično učilnico. Iz vsake točke Platforme 360, se odpira razgled nad mestom Celje in na vse skrite atrije ter kotičke starih meščanskih stavb. Zaradi 360 stopinjskega razgleda, svetloba seže v vse kotičke Platforme 360.

Prostor Platforme 360, je odličen za izvedbo različnih poslovnih prireditev, predstavitev, konferenc, team buildingov, predavanj in podobnih dogodkov. Prostori so namenjeni tudi za snemanje spotov, filmov in fotografiranje, saj odprtost in velikost prostorov omogočata lažjo scensko postavitev, ustvarjanje različnih scen znotraj enega prostora, fotografiranje in snemanje iz različnih zornih kotov. Prostore osvetljuje naravna mehka svetloba, minimalističen videz pa daje možnost osebne nadgradnje prostora za dotičen projekt.

 

Sejna soba je primerna za izvedbo predavanj, konferenc, sestankov ali predstavitev, saj ponuja prostor, kjer je na razpolago 30 stolov kino postavitve, 75 inčev LCD zaslon ter Wifi. Na željo naročnika uredimo tudi drugačno postavitev (npr. kot omizje za izvedbo delovnih sestankov).

 

 

Coworking prostor je primeren za izvedbo poslovnih prireditev, konferenc, predavanj in podobnih dogodkov. Na voljo je LCD zaslon z možnostjo priklopa HDMI kabla na TV. V coworking prostorih je možnost uporabe šestih govorilnic z možnostjo priklopa na vtičnico, na voljo so posamezni separeji, udobni fotelji s klubskimi mizicami za individualne razgovore, uporabnikom pa je na voljo tudi sprostitveni – rekreativni del prostorov.

Kulinarična učilnica je opremljena s tremi delovnimi pulti in je primerna tako za izvedbo kulinaričnih delavnic ali tečajev za 9-12 udeležencev kot za namen snemanja spotov in fotografiranja in promocije izdelkov.

 

 

 

 

DOGODEK PLUS: Dogodke ali konference lahko popestrimo z vodenim ali samostojnim ogledom največjega znanstveno zabavnega parka v Sloveniji, ki se nahaja v Platformi 1 in 2 v Tehnoparku Celje. V okviru razstave 57 eksponatov ali igralnih postaj iz tematike naravoslovja in znanosti, se nahajajo tudi edinstvene interaktivne atrakcije (simulator letenja, VR, planetarij in druge…).

Cena obiska znanstveno zabavnega parka v sklopu dogodka: 9 eur/osebo

 

 

Cene najemov: 

 

Najem pisarne za 120 min

45 EUR

 

Najem sejne sobe za najemnike coworking prostorov

1 ura 20,00 EUR

Bonus paket 3+1 ura gratis

 

Najem sejne sobe za zunanje uporabnike

1 ura 60,00 EUR

2 uri 100,00 EUR

Vsaka dodatna ura je 30 eur

 

Najem odprtega coworking prostora

Do 4 ure 500 EUR (omejitev 50 oseb)

Možen je dodaten najem čajne kuhinje + 50 eur

 

Najem kulinarične učilnice

Do 4 ure – 200 eur

Dnevni najem  - 350 eur

 

*Kuhinja se odda ob prisotnosti zaposlenega v TPC. Cena osebe 15/ uro.

 

Cene so brez vključenega DDV.

 

*Cenik je bil posodobljen 1. 3. 2023.

 

 

Pogostitev

V dogovoru lokalnimi ponudniki gostinskih storitev, vam na vašo željo poskrbimo tudi za pogostitve (catering) na najvišjih nivojih. V sklopu sodelovanja pod blagovno znamko Cele kuha, sodelujemo z naslednjimi ponudniki: Gostilna Oštirka, Hotel Evropa, Gostilna Francl, Slaščičarna Zvezda....

 

Aktivnosti v okolici

Ogled muzejev, razstav, galerij, obisk Zipline ali pustolovskega parka Celjska koča, aktivnosti ob Šmartinskem jezeru…

 

Nastanitve v bližini

Hotel Evropa, Hotel Faraon, Hotel Celjska koča, MCC hostel, Thermana Laško…

 

Prenesite načrt Platforme 360 in cenik najema prostorov:

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.