-
Obišči
nas
-
-
Tehno
shop
-
Prijave in
delavnice
Šolski
program
-
ZELELNI JUNAKI
-
Tehnopark
doživetja
Izlet v
znanost
ROBOTI
Cele
kuha
EVROPSKI
PROJEKTI
PLATFORMA
ZNANOSTI
Iskanje
sl
en
Kje smo
Kontakt
O nas
Obišči nas
Priljubljeno
Kulinarično bloganje z Mio
Kulinarično bloganje z Mio: Beljakovinske sirove štručke
Beljakovinske sirove štručke "Kot ste že verjetno ugotovili, se pri...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Mavrična poletna solatka
MAVRIČNA POLETNA SOLATKA "Poletje se sicer res bliža koncu, a ni nikoli...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Bučne testenine iz pečice
Bučne testenine iz pečice "Jesensko ustvarjanje receptov je moje najljubše. To...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Čeznočni ovseni kosmiči (okus...
Čeznočni ovseni kosmiči (okus cookie dough) »Če se tudi tebi ne ljubi vsak dan...
Preberi več
Kuharska knjiga: Preprosto dobra hrana
PREPROSTO DOBRA HRANA Preprosto dobra hrana je kuharska knjiga s 50 zdravimi...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Beljakovinski zelenjavni...
BELJAKOVINSKI NARASTEK "Verjetno nisem edina, ki se ji pogosto zgodi, da...
Preberi več
Že imaš svojo kuharsko knjigo Preprosto dobra hrana?
Recenzija knjige Preprosto dobra hrana Takrat še ne polnoletna Mia Radišek,...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Čokoladni fudge s sadjem
Čokoladni fudge s sadjem »Poleti imam bolj malo motivacije za kuhanje, saj je...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Hrustljavi "burek" zvitki
Hrustljavi "burek" zvitki "Burek je tradicionalna jed, ki izvira iz...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Najboljša hrustljava granola
Najboljša hrustljava granola "Če iščete popoln recept za najbolj hrustljavo...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Ovsena kaša čez noč z okusom...
Ovsena kaša čez noč z okusom štrudlja oz. jabolčne pite "Mi lahko verjameš, da...
Preberi več
Kulinarično bloganje z Mio: Čokoladna krema s hrustljavim...
Čokoladna krema s hrustljavim drobljenim piškotom "Tale recept združuje...
Preberi več
1
2
3
4
5
Prijavi se na Tehnopark novice
Vpišite svojo e-pošto:
Pošlji
S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.