MOLEKULARNA GASTRONOMIJA

MOLEKULARNA GASTRONOMIJA je znanstvena disciplina v kulinariki, ki išče mehanizme pojavov, ki nastanejo med pripravo in uživanjem jedi.

Ta disciplina modernistične kuhinje spodbuja kuharje, da eksperimentirajo z avantgardnimi kombinacijami okusov in načini predstavitve hrane.

TVOJE KULINARIČNO DOŽIVETJE

Naučili se boste načel in inovativnih tehnik molekularne gastronomije. Kulinarična delavnica zajema teoretični in praktični del.

 

TEHNIKE UČENJA

Spoznali boste tehnike molekularne gastronomije, kot so:

sferifikacija,

sous-vide,

karbonacija,

ipd.

TERMIN

Sobota, 14. 12., ob 14.00

Trajanje: 90 min

Cena: 15 € /osebo

PRIJAVA

Na delavnico se prijavite v obrazcu spodaj. Izberite termin v koledarju prijavnice.

Znesek lahko poravnate tudi preko e-shopa (ujpa-a): TUKAJ ali na recepciji Tehnoparka Celje.

:

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.