Recept za najbolj slavno celjsko sladico - ROLCO, naj bi po pričevanjih okoli leta 1950 v takratno slaščičarno Na- Na Celje, prinesel gospod Marković, ki je bil tam zaposlen kot slaščičar. V najbolj znanih celjskih slaščičarnah rolce še danes pripravljajo po prvotnih recepturah, ki navdušujejo turiste in domačine.
Naj Celjske rolce najdejo pot tudi v vašo kuhinjo!
TVOJE KULINARIČNO DOŽIVETJE
Prejeli boste vpogled v skrivnostno recepturo najbolj slavne celjske sladice.
Naučili se boste tehniko priprave omenjene sladice.
Kulinarična delavnica zajema teoretični in praktični del.
TERMIN:
Sobota, 3. 12., ob 10.30 - RAZPRODANO!
Sobota, 17. 12., ob 10.30 - RAZPRODANO!
Trajanje: 2 uri
Cena: 20 €
Min. št. udeležencev: 5
Max. št. udeležencev: 10
MENTORSTVO DELAVNICE
Kulinarično delavnico bo vodila Celjanka Alenka Vodončnik.
Prijavite se spodaj:
Na delavnico se prijavite v obrazcu spodaj. Izberite termin v koledarju prijavnice.
Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!