Cele kuha

Cele kuha

Kulinarična delavnica: Celjska rolca

 

Recept za najbolj slavno celjsko sladico - ROLCO, naj bi po pričevanjih okoli leta 1950 v takratno slaščičarno Na- Na Celje, prinesel gospod Marković, ki je bil tam zaposlen kot slaščičar. V najbolj znanih celjskih slaščičarnah rolce še danes pripravljajo po prvotnih recepturah, ki navdušujejo turiste in domačine. 

Naj Celjske rolce najdejo pot tudi v vašo kuhinjo!

 

TVOJE KULINARIČNO DOŽIVETJE

Prejeli boste vpogled v skrivnostno recepturo najbolj slavne celjske sladice.

Naučili se boste tehniko priprave omenjene sladice.

 Kulinarična delavnica zajema teoretični in praktični del.

TERMIN:

Sobota, 3. 12., ob 10.30 - RAZPRODANO!

Sobota, 17. 12., ob 10.30  - RAZPRODANO!

Trajanje: 2 uri

Cena: 20 € 

Min. št. udeležencev: 5

Max. št. udeležencev: 10

 

MENTORSTVO DELAVNICE

Kulinarično delavnico bo vodila Celjanka Alenka Vodončnik.

Prijavite se spodaj:

Na delavnico se prijavite v obrazcu spodaj. Izberite termin v koledarju prijavnice.

 

Za dokončanje prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo za potrditev. Brez potrditve vaši podatki ne bodo zabeleženi!

 

Prijavi se na Tehnopark novice

S prijavo na e-novice se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov v tržne namene.